vacaturebank - voor vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving. Met een paar uur vrijwilligerswerk per week kun jij al een bijdrage leveren.

Vrijwilligerswerk is ook een verrijking! Het geeft voldoening, je kan je vaardigheden verbeteren en nieuwe sociale contacten opdoen. Kortom, iedereen haalt iets anders uit vrijwilligerswerk en voor iedereen is er passend vrijwilligerswerk!

vrijwilligerswerk zoeken
De vrijwilligerscentrale Zeist beheert een (digitale) vacaturebank voor vrijwilligerswerk. Maatschappelijke organisaties, op zoek naar vrijwilligers, plaatsen vacatures. Vrijwilligers kunnen zoeken naar vrijwilligerswerk dat bij hen past. Dit kan thuis, online. Maar je kan ook langskomen bij de vrijwilligerscentrale. En er is keus genoeg. We hebben meer dan 300 vacatures!

onze werkwijze
Bij ons is de vrijwilliger altijd aan zet: wij sturen geen informatie van vrijwilligers door naar organisaties.
Als je als vrijwilliger een vacature vindt die je aanspreekt, dan krijg je van ons de contactgegevens van de organisatie die de vacature heeft geplaatst. Vervolgens neem je zelf contact op met de organisatie, om eventuele vragen te stellen of een afspraak te maken voor een kennismaking.
Daarnaast kun je er voor kiezen dat de organisaties jou kunnen vinden op grond van een (anoniem) profiel (zie gevonden worden). Ook in dat geval krijg jij de gegevens van de organisatie en kun je zelf contact opnemen.

spreekuren en contactgegevens

Bij contact en openingstijden staan de actuele openingstijden.

Tel:                       030-2677786
E-mail:                 vacaturebank@vrijwilligerscentralezeist.nl

 

 

Je kunt langskomen of een afspraak maken.

Bel ons op werkdagen tijdens kantooruren,
dan plannen we graag een afspraak voor je in.

Of je laat een bericht achter op ons antwoordapparaat.
Dan bellen wij je terug.