Voor organisaties: online meeting sociale media inzetten bij het werven van vrijwilligers

232 keer bekeken 0 reacties

Begin

05-04-2022 om 14:00

Einde

05-04-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Sociale media bieden prima mogelijkheden voor het werven van vrijwilligers. Maar hoe doe je dat? Vrijwilligerscoördinator Marjan van zorgorganisatie Patyna laat in deze online meeting zien hoe zij in de praktijk sociale media gebruikt bij het werven van vrijwilligers.

Doel
De bedoeling van deze workshop is dat je niet alleen komt halen maar ook komt brengen: dat we met elkaar in gesprek gaan over ervaringen op dit gebied. Die ervaringen kunnen positief maar ook minder positief zijn. Dat geeft niks want daar kunnen we samen van leren, en daar gaat het om in deze workshop.

Voor wie?
Aan deze online meeting kunnen maximaal 25 vrijwilligerscoördinatoren deelnemen. De online meeting is geheel gratis en wordt gehouden via Zoom.

Datum en tijd
Dinsdag 5 april a.s. van 14:00 – 15:00 uur.
Voor wie: vrijwilligerscoördinatoren in de zorg, welzijn, bibliotheken, musea etc.

Opzet
Het betreft een online meeting waarin gespreksleider Huub van Dommelen van Kenniscentrum Vrijwilligers met de deelnemers ervaringen uit de praktijk uitwisselt met als doel om nuttige inzichten te verwerven.

Schrijf je hier in voor de online meeting!
Schijf je in via deze link. Je ontvangt voor aanvang een link om in te loggen via Zoom.

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen