Webinar: Vrijwilligers laten groeien, hoe doe je dat? (online)

228 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-05-2022 om 14:00

Einde

17-05-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Deze online meeting is gratis en bedoeld voor vrijwilligers-coördinatoren werkzaam in de zorg en welzijn, bij bibliotheken, musea en andere organisaties. Aan dit webinar kunnen maximaal 25 personen deelnemen dus schrijf je snel in.

Vrijwilligers laten groeienhoe doe je dat?
Het is mooi om vrijwilligers te laten groeien in je organisatie. Maar hoe doe je dat? In deze gratis online meeting wisselen we ervaringen op dit gebied uit.

Je kunt met elke vrijwilliger in gesprek gaan en individueel kijken welke groei mogelijkheden er zijn voor die vrijwilliger. Coaching, cursussen etc. Je kunt ook kijken wat je organisatiebreed aanbiedt aan je vrijwilligers. Of misschien een deel van je vrijwilligers, afhankelijk van de taken die ze uitvoeren?

Halen en brengen
De bedoeling van deze workshop is dat je niet alleen komt halen maar ook komt brengen: dat we met elkaar in gesprek gaan over ervaringen op dit gebied. Die ervaringen kunnen positief maar ook minder positief zijn. Dat geeft niks want daar kunnen we samen van leren, en daar gaat het om in deze workshop.

Aan deze online meeting kunnen maximaal 25 vrijwilligers-coördinatoren deelnemen. De online meeting is geheel gratis en wordt gehouden via Zoom.

Datum en tijd:
Dinsdag 17 mei a.s. van 14:00 – 15:00 uur.
Voor wie: vrijwilligerscoördinatoren in de zorg, welzijn, bibliotheken, musea etc.

Opzet:
Het betreft een online meeting waarin gespreksleider Huub van Dommelen van Kenniscentrum Vrijwilligers met de deelnemers ervaringen uit de praktijk uitwisselt met als doel om nuttige inzichten te verwerven.

Schrijf je hier in voor de online meeting!
Schijf je in via deze link. Je ontvangt voor aanvang een link om in te loggen via Zoom.

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen