We doen het samen! Hét festival voor burgerinitiatieven (in Amersfoort)

135 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-06-2022 om 10:00

Einde

25-06-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Zin in inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante (online) workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor en door wie? Voor en door actieve burgers
Wanneer? Zaterdag 25 juni vanaf 10.00 uur
Waar? Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort

VOOR EN DOOR ACTIEVE BURGERS

Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met talloze workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen. Ook vindt tijdens het festival de finale plaats van Kern met Pit. Het is een dag voor iedereen die zich bezighoudt met burgerinitiatieven!

PROGRAMMA

Wat staat er allemaal op  het programma voor 25 juni? De keuze is reuze! Je vindt hier alle workshops, sprekers, artiesten en verhalenvertellers. Het blokkenschema is een handig overzicht per uur en locatie. Voor de workshops kun je je van te voren inschrijven

BESTEL JE TICKET!

Een kaartje voor het festival kost 10 euro (plus 0,95 cent administratiekosten). Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje! Bestel hier je ticket.

MEER INFORMATIE

Op de website wedoenhetsamen.nu lees je meer en vind je alle informatie.

0  reacties

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen