Inspiratiesessie: Business Involved (online)

175 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-06-2022 om 10:00

Einde

28-06-2022 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil jij ook lokale bedrijven bij vrijwilligerswerk betrekken in jouw gemeente? Doe dan mee aan de inspiratiesessie en ontdek hoe!

Business Involved combineert in Amsterdam de sociale en professionele sector om goed te doen.
Wil jij ook lokale bedrijven bij vrijwilligerswerk betrekken in jouw gemeente? Tijdens deze inspiratiesessie gaan wij in gesprek met Vrijwilligerscentrale Amsterdam en de Gemeente Amsterdam en ontdek je hoe dit te organiseren!

In deze gratis inspiratiesessie op 28 juni om 10:00 hebben we Rachida el Alami, Projectmanager bij Vrijwilligerscentrale Amsterdam, Rita Molenkamp-Szucs, Beleidsadviseur bij de Gemeente Amsterdam, en Joel Dori, Startup Liaison bij de Gemeente Amsterdam uitgenodigd om te bespreken hoe je bedrijven het beste kunt betrekken bij vrijwilligerswerk in je gemeente.

Eerst bespreken we de voordelen en de rollen van de gemeente, de vrijwilligerscentrale en Deedmob. Daarnaast bespreken we bedrijfsvrijwilligerswerk, en hoe deze oplossing kan worden geïmplementeerd in andere gemeenten!

Ge├»nteresseerd? Meld je dan aan op https://www.deedmob.com/events/inpiratiesessie-business-involved

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen