NOV Kennisboostweek Vrijwilligerswerk 30/10 - 3/11 (online)

154 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-10-2023 om 09:00

Einde

03-11-2023 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van 30 oktober tot en met 3 november organiseert Vereniging NOV weer een Kennisboostweek voor vrijwilligersorganisaties over allerhande relevante thema's rondom het werken met vrijwilligers.

Laten we eens technisch worden! Techniek is misschien een ietwat vreemd woord in het vrijwilligerswerk, afhankelijk van wat voor vrijwilligerswerk je doet, maar we kunnen er niet omheen.

Zo heb je e-learnings om iets te leren, maar kun je ook kijken naar mechanismen achter gemeentelijk beleid, kijken naar de natuur als vergelijk, hoe je nu jezelf en anderen moet filmen (en waarom!) en hoe je een goed vrijwilligersbeleid in elkaar zet. Brengt ChatGPT vrijwilligersorganisaties verlichting?

Juridisch-technisch is er ook wat te verhapstukken. Hoe zit dat nou met vastgoed voor vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatief? Hoe zitten al die (subsidie)programma's rond de sociale basis in elkaar? Dit is een flinke greep uit de sessies van de Kennisboostweek die je hieronder allemaal vindt.

De webinars worden verzorgd door gastsprekers als Lucas Meijs (Erasmus Universiteit), Tim Robbe (Victor Advocaten), Willem-Jan de Gast (Nomade Training en Advies), Angelique Ottens (Beursvloer.com), Edwin Toren (VNG), Kim Verweij (LSAbewoners) en Ramon Masius (Tellis Media).

Dus: doe er je voordeel mee, lees meer en meld je aan via deze knop

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen