Duurzaam Lokaal Samenwerken | door AGORA (online)

254 keer bekeken 0 reacties

Begin

27-11-2023 om 09:30

Einde

27-11-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dit webinar wordt je aangeboden door AGORA beroepsvereniging coördinatoren vrijwilligerswerk. Lokale samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties, burgerinitiatieven, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten is cruciaal om tot werkende aanpakken voor maatschappelijke opgaven te komen.

Maatschappelijke opgaven zoals eenzaamheid, participatie en armoede. Maar hoe doe je dat? Waar begin je, hoe zorg je dat het werkt én dat het blijft werken?

In het programma Samen Ouder Worden hebben ze ontdekt, geschaafd, de neus gestoten en successen behaald. Al doende hebben ze een aantal voorwaarden voor en ingrediënten van duurzaam samenwerken verzameld. In dit webinar delen ze deze lessen en gaan we met elkaar in gesprek hoe je de werkende elementen in jouw context kunt toepassen.

In het programma Samen Ouder Worden is op meer dan 35 plekken ervaring opgedaan met nieuwe en andere manieren om ouderen te bereiken, een stem te geven en op hun voorwaarden actief te laten zijn. In het e-book Nooit te oud om te beginnen vind je alle tools, aanpakken en voorbeelden die zijn verzameld.

Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

0  reacties

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen