Live Event Good Work: Succesvol en goed voorbereid in gesprek met bedrijven! (in Utrecht)

139 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-11-2023 om 09:30

Einde

09-11-2023 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vereniging NOV organiseert op 9 november het Live Event Good Work: Succesvol en goed voorbereid in gesprek met bedrijven. Met expert en gastspreker Inge Voorhout, directeur van de Utrechtse Uitdaging.

Locatie: Vereniging NOV in Utrecht Kon. Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht

Voor wie?

Voor medewerkers van maatschappelijke organisaties en vrijwilligerscentrales, die goed voorbereid aan tafel (willen) gaan bij bedrijven.

Kosten: voor leden van NOV is deelname gratis. Niet leden betalen een bijdrage van € 30,- per persoon

Programma

10.00 uur
Opening en welkom

10.15 uur - 12.30 uur
Inge Voorhout vertelt over haar werk en ervaringen als intermediair in het samenwerken met bedrijven. Ze bereid je voor om succesvol in gesprek met bedrijven te gaan aan de hand van een stappenplan. Wat is een goede voorbereiding? Wat zijn valkuilen? Vervolgens gaan we samen aan de slag met alle input.

12.30 uur - 13.30 uur
Lekker en gezellig lunchen met elkaar.

13.30 uur - 15.00 uur:

  • Wrap up van de ochtend.
  • Welke 3 vervolgstappen ga jij morgen zetten?
  • Pak je kans en stel je vraag aan Inge!
  • Leuke interactieve afsluiting met Cross the line.

15.00 uur -16.00 uur
Drankje en napraten.

Aan het einde van de dag weet je en heb je geoefend in hoe je je optimaal voorbereid om (nog) succesvoller in gesprek te gaan met bedrijven om zo samen meer lokale impact te maken in jouw buurt, wijk, dorp of stad.

Ook heb je duidelijk in beeld wat voor jou op dit moment de juiste vervolgstappen zijn én ben je geïnspireerd om volgende stappen te zetten!

Over Inge Voorhout

Inge is al bijna 10 jaar manager van de Utrechtse Uitdaging. Ze is een ervaren intermediair die het bedrijfsleven weet te betrekken en enthousiasmeren en daardoor veel maatschappelijke impact weet te creëren.

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan via deze link.
Deelname is gratis voor NOV-leden, niet NOV-leden betalen een bijdrage van 30 euro per persoon.

Er zijn 45 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! Voor vrijwilligerscentrales geldt een maximum van 2 personen per centrale.

Nog even de achtergrond

Vanuit Vereniging NOV zijn we vorig jaar gestart met het project Good Work, samenwerken met bedrijven, speciaal voor maatschappelijke organisaties en vrijwilligerscentrales die startend zijn in het (meer) en (nog) beter samenwerken met bedrijven. In april vond ons eerste succesvolle inspiratie event plaats, op 9 november gaan we verder samen aan de slag.

0  reacties

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen