Bij ons gebeurt dat niet – informatiesessie sociale veiligheid (on line)

168 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-11-2023 om 19:30

Einde

20-11-2023 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Deze informatiesessie wordt georganiseerd door Vereniging NOV. Bij ons gebeurt dat niet - en andere sprookjes! Grensoverschrijdend gedrag vindt overal plaats. Maar je kunt een hoop voorkomen. Sluit aan en laat je op weg helpen!

In twee uurtjes word je meegenomen in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie.  En natuurlijk kunnen we je op weg helpen met voorbeelden en formats.

Aanmelden voor deze sessies via de knop Ja ik ben erbij. Om de knoppen te zien heb je een gratis account nodig.

Dit jaar organiseren we regelmatig online bijeenkomsten over sociale veiligheid, het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag en nog veel meer. 

Alles wat je altijd al had willen weten over aannamebeleid, gedragscodes, de gratis VOG, het voeren van lastige gesprekken en nog veel meer!

Deze sessies worden verzorgd door de adviseurs sociale veiligheid van NOV. Zij zijn ook de mensen die individuele organisaties verder kunnen helpen en ook dat is kosteloos voor je organisatie. Goed om te weten!

De zoom link voor de sessie krijg je via de mail als je je hebt aangemeld.

aanmelden

0  reacties

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen