Training 'Positieve gezondheid' voor vrijwilligers

78 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-05-2024 om 09:30

Einde

07-05-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Deze training wordt georganiseerd door de Gemeente Zeist en is bedoeld voor vrijwilligers met interesse in het onderwerp 'Positieve gezondheid'.

Inhoud
'Positieve Gezondheid', je hoort er steeds vaker over. Dit gedachtegoed gaat verder dan alleen de afwezigheid van ziekte. Het omvat verschillende gebieden, o.a. sociaal welbevinden, dagelijks functioneren en zingeving. Uitgangspunt hierbij is, dat mensen zelf het beste weten wat goed voor hen is en wat ze nodig hebben om hun leven in eigen hand te nemen.

Opzet van de training
In deze training maak je interactief kennis met dit gedachtengoed (presentatie, oefening, filmpje, uitwisseling). Ook maken we de koppeling naar verbinding met mensen uit het eigen sociale netwerk als belangrijke 'meedenkers' voor realisatie van iemands wensen, en oefenen we met gesprekken.

Praktische informatie
* datum: dinsdag 7 mei
* tijden: 9:15 uur inloop; 9.30 – 12.00 à 12.15 uur training
* locatie: Wijkinloophuis West van Kerk & Samenleving, De Clomp 33-02, 3704 KB Zeist
* trainer: Elke Westermann
* kosten: deelname is gratis

Deelnemen?
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dus wil je deelnemen, meld je dan aan bij Therese de Boevere via t.de.boevere@zeist.nl.

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen