Aanmeldformulier workshop Personal Branding van Eigen Kracht m/v

LET OP: DEZE WORKSHOP IS GEANNULEERD!!

Wil je jezelf beter leren presenteren? Meld je dan aan voor de workshop Personal Branding.

Je leert in deze workshop hoe je jezelf authentiek kunt presenteren. Je gaat oefenen met het uitspreken van wie je bent, wat jouw ambitie is, wat voor jou belangrijk is en wat jouw kracht is. Kortom, waar anderen jou voor mogen benaderen!

Het oefenen met zelfpresentatie staat centraal: Hoe wil je gezien worden en komt dat ook over op de ander?
Ook krijg je uitleg en tips hoe je ‘jouw merk’ (dat ben jij) verder kunt uitbouwen! Daarin komt aan bod wat je kunt doen en welke middelen je in kunt zetten om een positief beeld bij anderen achter te laten.

Bron afbeelding: https://www.sandravangasteren.nl/personal-branding/

Deze workshop is geschikt voor je als je al zicht hebt op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, en wilt oefenen hoe dit over te brengen op de ander in een persoonlijk gesprek.

Dus, ben je al bezig met solliciteren, maar kun je nog wat extra hulp gebruiken bij je persoonlijke presentatie én wil je meer zelfvertrouwen opdoen? Meld je dan aan voor deze workshop!

Praktische informatie:

  • datum: vrijdagochtend 1 februari 2019 van 9.30 tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.15 uur);

  • locatie: de Koppeling, De Clomp 1904;

  • workshopleider: Ilse Haak;

  • kosten: we vragen een eigen bijdrage van 10 euro per persoon, contant te voldoen bij binnenkomst*;

  • voorbereiding: na aanmelding ontvang je een voorbereidende opdracht en we verwachten dat die vóór de workshop hebt gemaakt.

* Vormt de gevraagde bijdrage voor jou een belemmering om deel te nemen, geef dat dan hieronder aan onder het kopje 'motivatie'. Dan nemen we contact met je op om samen te zoeken naar een oplossing.

Wil je deelnemen? Vul dan de hieronder gevraagde gegevens in.

Noot: De gegevens die we je vragen in te vullen op dit formulier, worden zorgvuldig en met oog voor jouw privacy verwerkt. De reden dat we deze gegevens opvragen is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons privacybeleid vind je hier.

Geef hierboven aan wat voor jou de aanleiding is om deel te nemen en wat je verwachtingen zijn.
Ongeveer zes keer per jaar versturen wij een digitale nieuwsbrief over het actuele aanbod aan trainingen, workshops en cursussen van Eigen Kracht. Dus wil je op de hoogte blijven, dan kun je je aanmelden voor deze nieuwsbrief. Hierboven kun je aangeven of je dit wilt. Heb je je aangemeld, dan kun je je ten alle tijden weer afmelden via de afmeld-link onderaan elke nieuwsbrief.