Aanmeldformulier workshop 'Profileren kun je leren'

Profileren is iets dat veel vrijwilligersorganisaties lastig vinden. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is profileren niet moeilijk. Het is juist leuk en sterker nog, we doen het de hele dag door. Maar hoe werkt dat dan? In deze workshop wordt duidelijk hoe je jezelf en jouw organisatie kunt profileren en zichtbaar kunt maken.

Doelgroep:
De training is bedoeld voor medewerkers van maatschappelijke organisaties en verenigingen in de gemeente Zeist, die de zichtbaarheid van hun organisatie of vereniging willen verbeteren met als doel het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. 

Inhoud:
In deze workshop leer je hoe je jezelf en jouw organisatie kunt profileren. Aan de hand van voorwerpen ontdek je welke thema’s je kunt gebruiken om jouw organisatie zichtbaar te maken. Bij elk voorwerp hoort een vraag. En deze vragen gebruik je om te bedenken hoe je jouw organisatie kunt profileren. Er is veel interactie en ruimte om samen in gesprek te gaan en van elkaar te leren. De workshop is actief en verrassend (geen PowerPoint). De vragen die we gebruiken, krijg je mee om als inspiratiebron te gebruiken. Bekijk hier de korte promotievideo over deze workshop.

Trainer
Deze workshop wordt verzorgd door Heleen van Egmond. Vanuit haar bedrijf The Happy Volunteer helpt Heleen van Egmond vrijwilligersorganisaties om zichtbaar te worden en zo meer mensen aan te trekken. Heleen heeft zelf ervaring in het vrijwilligerswerk zowel aan de kant van de organisatie als in haar eigen vrijwilligerswerk. Op dit moment is Heleen bestuurslid bij Stichting Babyspullen. Daarnaast heeft Heleen zich bedrijfsmatig jarenlang verdiept in online communicatie & marketing. Wat je krijgt is een vernieuwende (en ook kritische) blik van iemand die weet hoe het werkt en snapt wat er bij jouw organisatie speelt. Haar trainingen zijn altijd praktisch en interactief. Hier vind je meer informatie over Heleen van Egmond.

Praktische informatie:
- Datum: donderdag 4 maart.
- Tijden: van 10.30 tot 12.00 uur (digitale inloop vanaf 10.15 uur)
- Locatie: online via Zoom
- Trainer: Heleen van Egmond
- Kosten: we kunnen deze workshop gratis aanbieden
- Benodigdheden:
een laptop, PC of mobiele telefoon met een goede internetverbinding, kunnen werken met Zoom

Aanmelden
Wil je deelnemen? Vul dan de hieronder gevraagde gegevens in en klik vervolgens op 'klik hier om je aanmelding in te sturen'.

geef hierboven aan wat voor jou de reden is om deel te nemen en wat je verwachtingen zijn