Aanmeldformulier workshop Vloggen

Wil jij je ook (beter) online profileren? Vind jij het leuk om door middel van vlogs te laten zien wat het vrijwilligerswerk binnen jouw organisatie inhoud en wil je op die manier nieuwe vrijwilligers werven? Dan is dit echt iets voor jou!

Inhoud workshop

  • In een energieke en uitvoerige inspiratiesessie leer je niet alleen waarom het noodzakelijk is, maar ook op welke verschillende manieren je het vloggen morgen nog kunt gaan inzetten als professional in het sociaal domein.
  • Stel je eigen uitgebreide persoonlijke vlogprofiel op en krijg glashelder waarom en waarover jij vlogs kunt maken over jouw specifieke werkgebied in het sociaal domein.
  • Leer hoe je een vlog inhoudelijk goed kunt opbouwen. Welke onderdelen kun je er standaard in voor laten komen om je gewenste impact te bereiken.  
  • Oefenen! Neem de camera in de hand en ga in een veilige setting zelf aan de slag met het vloggen. Ervaar vijf verschillende manieren van vloggen en ontdek welke manier het beste bij jou past.  
  • Aan de slag! Vlog je eerste eigen beelden vanuit de kennis die je in de eerdere onderdelen van de workshop hebt opgedaan.
  • In het laatste onderdeel van de workshop doorloop je op zeer interactieve en toegankelijke wijze de manier waarop jij je eigen video’s op gemakkelijke wijze kunt monteren. Dit doen we aan de hand van jullie eigen opgenomen videobeelden en ontstaat er dus een eerste eigen gemonteerde vlog als eindproduct.

Voor en door wie?
De workshop is bestemd voor vrijwilligerscoördinatoren, medewerkers en vrijwilligers in het sociaal domein die willen leren hoe je de noodzakelijke aansluiting kunt gaan maken met de online leefwereld d.m.v. vlogs. Workshopleider Jelle de Boer heeft 10 jaar werkervaring in het sociaal domein en heeft in zijn werkzaamheden het gebruik van nieuwe media zoals vlogs & podcasts geïntegreerd om zo zijn werk beter te kunnen doen.  Deze kennis en vaardigheden draagt hij in de workshop met veel enthousiasme en een gezonde dosis energie aan je over.

Bekijk hier de vlog van Jelle over deze workshop!

Praktische informatie

  • Datum en tijd: maandag 22 juni van 10.00 - 14.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur)
  • Plaats: Wijkcentrum Het Binnenbos, Hoog Kanje 186, Zeist-Oost
  • Kosten: 75 euro (incl. BTW)
  • Als je deze workshop hebt gevolgd, mag jouw organisatie gratis deelnemen aan de vrijwilligersmarkt op 26 september! (i.p.v. van 25 euro).

Aanmelden
Wil je deelnemen? Vul dan de hieronder gevraagde gegevens in en klik vervolgens op 'klik hier om je aanmelding in te sturen'.

Geef hierboven aan wat voor jou de aanleiding is om mee te doen en wat je graag zou willen leren.

Vul hieronder de gegevens in voor op de factuur. De factuur wordt per mail verstuurd.