Aanmeldformulier workshop Vloggen

DEZE WORKSHOP IS VOL. ALS JE JE INSCHRIJFT KOM JE OP DE RESERVELIJST. 

Wil jij je ook (beter) online profileren? Vind jij het leuk om door middel van vlogs te laten zien wat het vrijwilligerswerk binnen jouw organisatie inhoud en wil je op die manier nieuwe vrijwilligers werven? Dan is dit echt iets voor jou!

Inhoud workshop 

  • In een energieke en uitvoerige inspiratiesessie leer je niet alleen waarom het noodzakelijk is, maar ook op welke verschillende manieren je het vloggen morgen nog kunt gaan inzetten als professional in het sociaal domein.
  • Stel je eigen uitgebreide persoonlijke vlogprofiel op en krijg glashelder waarom en waarover jij vlogs kunt maken over jouw specifieke werkgebied in het sociaal domein.
  • Leer hoe je een vlog inhoudelijk goed kunt opbouwen. Welke onderdelen kun je er standaard in voor laten komen om je gewenste impact te bereiken.  
  • Oefenen! Neem de camera in de hand en ga in een veilige setting zelf aan de slag met het vloggen. Ervaar vijf verschillende manieren van vloggen en ontdek welke manier het beste bij jou past.  
  • Aan de slag! Vlog je eerste eigen beelden vanuit de kennis die je in de eerdere onderdelen van de workshop hebt opgedaan.
  • In het laatste onderdeel van de workshop doorloop je op zeer interactieve en toegankelijke wijze de manier waarop jij je eigen video’s op gemakkelijke wijze kunt monteren. Dit doen we aan de hand van jullie eigen opgenomen videobeelden en ontstaat er dus een eerste eigen gemonteerde vlog als eindproduct.

Als je je hebt ingeschreven voor de workshop vloggen in het sociaal werk, krijg je vanaf begin juni de mogelijkheid om gratis de online training vloggen in het sociaal werk te doorlopen. Hierdoor zal je de kennis in de fysieke workshop extra goed kunnen integreren en biedt het je de mogelijkheid om Jelle verdiepende vragen te stellen en hierdoor zo veel mogelijk kennis en vaardigheden uit de workshop te halen.

Voor en door wie?
De workshop is bestemd voor deelnemers aan de Vrijwilligersmarkt 2020. Dit kunnen vrijwilligerscoördinatoren, medewerkers of vrijwilligers zijn van een maatschappelijke organisate. Je werkt in het sociaal domein en wil leren hoe je de noodzakelijke aansluiting kunt gaan maken met de online leefwereld d.m.v. vlogs. Workshopleider Jelle de Boer heeft 10 jaar werkervaring in het sociaal domein en heeft in zijn werkzaamheden het gebruik van nieuwe media zoals vlogs & podcasts geïntegreerd om zo zijn werk beter te kunnen doen.  Deze kennis en vaardigheden draagt hij in de workshop met veel enthousiasme en een gezonde dosis energie aan je over.

Bekijk hier de vlog van Jelle over deze workshop! (De datum van juni waar hij het over heeft is verzet naar september)

Praktische informatie

  • Datum en tijd: Vanaf juni kun je alvast online de training volgen. Op 10 september van 10.00 -14.00 uur is de workshop mét Jelle de Boer. Bij voldoende belangstelling is er ook op 3 september de mogelijkheid de workshop te doen. 
  • Plaats: De Koppeling, de Comp 1904 te Zeist
  • Kosten: We bieden deze workshop voor een zeer voordeling tarief aan van € 25,- 

Aanmelden
Wil je deelnemen? Vul dan de hieronder gevraagde gegevens in en klik vervolgens op 'klik hier om je aanmelding in te sturen'.

Geef hierboven aan wat voor jou de aanleiding is om mee te doen en wat je graag zou willen leren.
Alleen bij voldoende aanmeldingen geven we ook op 3 september de workshop.

Vul hieronder de gegevens in voor op de factuur. De factuur wordt per mail verstuurd.