boodschappen, klus en vervoer

Netwerk Gewoon Samen - www.netwerkgewoonsamen.nl - BEREIKBAAR
Jongeren zetten zich vrijwillig in voor inwoners van Zeist die weinig of geen netwerk hebben waar ze een beroep op kunnen doen. Voor boodschap, medicijnen ophalen of andere kleine klusjes.
contactpersoon Aristha Verkaik, [email protected], 06 243 993 54

 

Coronahelpers - coronahelpers.nl - BEREIKBAAR
Actie opgezet n.a.v. coronavirus. Je kunt via de site aangeven als je hulp nodig hebt bijvoorbeeld voor boodschappen op ophalen medicijnen. Via de website kun je je vraag indienen. Hulp nodig? Bel ons op 030 6940 400.

 

Nextdoor - nextdoor.nl - BEREIKBAAR
Een app waar je eerst een account voor moet aanmaken. Daarna kun je oproepen plaatsen die de mensen in je buurt kunnen zien die ook de app hebben. Gratis te gebruiken.

 

Stichting HIP  - www.hiphelpt.nl - BEREIKBAAR
Christenen bieden in hun eigen buurt vrijwillig hulp aan mensen in nood en geven daarmee ook hun eigen kerk of parochie een gezicht in de lokale samenleving.
contactpersoon Edwin Hilverda, [email protected], 030 227 07 64

 

Servicebalie (MeanderOmnium)  - meanderomnium.nl - BEPERKT BEREIKBAAR
Tot en met 6 april geen vervoer, boodschappen of klusjes. Wel bieden zij een luisterd oor en helpen u verder. Bereikbaar op maandag t/m zondag tussen 9.00 -17.00 uur.
contact  [email protected], 030 6940400

 

Wijk voor de Wijk (Wijkinloophuis Kerckebosch) - http://www.wijkinloophuiskerckebosch.nl/hulpvragen/
Wijk voor de Wijk is een burenhulpproject in de wijken Kerckebosch en Hoge Dennen. Hulp wordt geboden door vrijwilligers die in de wijk wonen, eenmalig of meerdere keren voor een periode van maximaal drie maanden.
contactpersoon Joke Knoth, [email protected], 06-24175266

 

Austerlitz Zorgt - www.austerlitzzorgt.nl - telefonisch bereikbaar, ook voor mensen uit Zeist
Austerlitz Zorgt is de zorgcoöperatie van het Utrechtse dorp Austerlitz. De coöperatie heeft tot doel het voor de oudere inwoners van Austerlitz mogelijk te maken zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk in ons dorp te blijven wonen. De coöperatie organiseert de nodige steun, zorg en hulp voor ouderen en andere zorgbehoeftigen in het dorp.
contactpersoon Marianne Venema, [email protected], 06 30610451