boodschappen, klus en vervoer

Netwerk Gewoon Samen (valt nu onder Kerk en Samenleving) - www.netwerkgewoonsamen.nl
Jongeren zetten zich vrijwillig in voor inwoners van Zeist die weinig of geen netwerk hebben waar ze een beroep op kunnen doen. Voor boodschap, medicijnen ophalen of andere kleine klusjes (geen maatjes meer).
contactpersoon Rianne Verduin, [email protected] 06 23584270

Stichting HipHelpt  - www.hiphelpt.nl
Christenen bieden in hun eigen buurt vrijwillig hulp aan mensen in nood en geven daarmee ook hun eigen kerk of parochie een gezicht in de lokale samenleving.
contactpersoon Edwin Hilverda, [email protected], 030 227 07 64

MeanderOmnium Servicebalie  - meanderomnium.nl
Senioren met een klein netwerk kunnen hulp vragen voor een boodschap, kleine klusjes in en om het huis of particulier vervoer, alles tegen een kleine onkostenvergoeding. 
contact  [email protected], 030 6940400

Wijk voor de Wijk / Wijkinloophuis Kerckebosch - http://www.wijkinloophuiskerckebosch.nl/hulpvragen/
Wijk voor de Wijk is een burenhulpproject in de wijken Kerckebosch en Hoge Dennen. Hulp wordt geboden door vrijwilligers die in de wijk wonen, eenmalig of meerdere keren voor een periode van maximaal drie maanden.
contactpersoon Joke Knoth, [email protected], 06-24175266

Austerlitz Zorgt - www.austerlitzzorgt.nl
Austerlitz Zorgt is de zorgcoöperatie van het Utrechtse dorp Austerlitz. De coöperatie heeft tot doel het voor de oudere inwoners van Austerlitz mogelijk te maken zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk in ons dorp te blijven wonen. De coöperatie organiseert de nodige steun, zorg en hulp voor ouderen en andere zorgbehoeftigen in het dorp.
contactpersoon Marianne Venema, [email protected], 06 30610451

Nextdoor - nextdoor.nl
Een app waar je eerst een account voor moet aanmaken. Daarna kun je oproepen plaatsen die de mensen in je buurt kunnen zien die ook de app hebben. Gratis te gebruiken.