cultuur

Genieten van kunst en cultuur ondanks het Corona-virus? Dat kan!
Sinds het kabinet heeft besloten dat alle theaters voorlopig gesloten zijn en voorstellingen, concerten en exposities zijn afgelast, is het extra fijn dat er mogelijkheden zijn om vanuit je eigen huiskamer wat kunst en cultuur op te snuiven, of juist om zelf actief te zijn. Op de website beteroud.nl zijn verschillende initiatieven verzameld: www.beteroud.nl/nieuws/kunst-cultuur-coronavirus.

Boekenafhaalservice
Idea Cultuur is met een boekenafhaalservice begonnen in Zeist.
info www.ideacultuur.nl/afhalen

Een vlog maken voor Slotstad TV
Maak een korte video (1 minuut) van wat je tijdens de coronacrisis bezighoudt, en stuur deze naar Slotstad rtv ([email protected]). En wie weet komen ook jouw beelden op televisie bij Slotstad rtv!
meer info:
https://bibliotheek.ideacultuur.nl/content/421-een-vlog-maken-voor-slots...

Stichting Vier het Leven - www.4hetleven.nl
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten van deur-tot-deur voor ouderen (65+), waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten.Ouderen worden thuis opgehaald door een gastheer/gastvrouw van Vier het Leven en gaan samen met andere gasten gezellig naar een bioscoop, concertgebouw, theater of museum.
contactpersoon Elles Linssen, [email protected], 06 80054221

Kunstexpress - Kunstenhuis Zeist - www.kunstenhuis.nl/kunstexpress
Kinderen een steuntje in de rug bieden door samen creatieve activiteiten te ondernemen. Doelgroep: kinderen van 9 tot 12 jaar.
contactpersoon Willeke Colenbrander, [email protected], 030-6958393