Digitaal Café

Door de Corona-ontwikkelingen is er tot nader order geen Digitaal Café. Vrijwilligers van Seniorweb en coördinator SeniorWeb Carla Heerschop van Idea Cultuur kunnen nog wel steeds mensen helpen bij digitale vragen. Zo helpen ze (op afstand) met het installeren van de bibliotheekapps zodat mensen wel kunnen lezen (e-books) en luisteren. Maar ze kunnen ook helpen met het installeren van bijvoorbeeld WhatsApp of Skype. Klik op de volgende link https://bibliotheek.ideacultuur.nl/content/420-online-bibliotheek of bel met 085-8222777.

Het Digitaal Café (voorheen JITO) bestaat al sinds 2012. U kunt er terecht met vragen over uw laptop, mobiel of tablet? Kom gewoon een keer langs bij één van de twee Digitale Cafés.

Leerlingen helpen bij uw vragen of problemen en geven tips. Ze leggen alles één op één rustig aan u uit en nemen uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Het Digitaal Café is gratis. U mag zo vaak komen als u wilt. Neem uw eigen apparaat mee.

  • Bekijk de  folder van het Digitaal Café. Wilt u meer informatie?
  • Neem dan contact op met Karla de Paauw,  [email protected], coördinator van het project.

 

 

 

 

 

Bekijk een filmpje over het Digitaal Café in de beginfase (JITO), gemaakt door massers:

Lisa van Huijkelom, eerstejaars student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht heeft donderdag 16 maart 2017 een filmpje gemaakt in De Koppeling.

Youtube: https://youtu.be/nilWHlA7i_4

Het Digitaal Café werd in de eerste jaren ondersteund door Rotary Club Zeist.

Leerlingen van het Christelijk Lyceum Zeist en het Openbaar Lyceum Zeist helpen op de Digitaal Café en lopen zo hun maatschappelijke stage.