Eigen Kracht m/v

Marion Vijverberg, coördinator Eigen Kracht   

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Vind je het prettig als iemand je hierbij op weg helpt? Dan is Eigen Kracht m/v iets voor jou! Ook dit jaar staan we weer voor je klaar. We organiseren trainingen en workshops en bieden individuele begeleiding en loopbaancoaching aan. Hieronder lees je meer.

In onze agenda vind je het actuele aanbod aan trainingen en workshops. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van ons workshopaanbod, meld je dan aan voor de Eigen Kracht nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ben je vrijwilliger of werkzoekende? Dan kun je je Inschrijven op de nieuwsbrief Eigen Kracht voor geïnteresseerden om op de hoogte te blijven van ons workshopaanbod. Organisaties kunnen zich Inschrijven voor de nieuwsbrief van Eigen Kracht voor netwerkpartners.

Personal coaching

Vind je het prettig om individueel op weg geholpen te worden? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. In overleg met jou bepalen we samen hoe jij je zelf verder kunt ontwikkelen en op welke manier wij je hierbij kunnen ondersteunen. We gaan na wat jij wilt leren en adviseren je vervolgens welke stappen je kunt zetten. Ook kunnen we je in contact brengen met één van onze vrijwillige coaches. De coach gaat dan samen met jou aan de slag met jouw loopbaan- of andere levensvragen en/of ondersteunt je bij het solliciteren (bijv. bij het schrijven van een pakkende brief en CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek). Ook kun je kleur- en stijladvies krijgen wat betreft je kleding bij sollicitaties. Interesse? Neem contact met ons op en meld je aan voor een oriënterend gesprek of begeleiding door een coach.

Interesse?

Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee! Ook kun je je Inschrijven op de nieuwsbrief Eigen Kracht . Dan houden we je op de hoogte van ons workshopaanbod voor vrijwilligers en werkzoekenden.

Oproep aan organisaties

Ken jij vrouwen of mannen voor wie deelname aan Eigen Kracht m/v nuttig kan zijn? Of heeft je organisatie een relevant aanbod van activiteiten, cursussen, werkervaringsplaatsen of vrijwilligerswerk voor de deelnemers aan Eigen Kracht m/v? Laat het ons weten. Klik hier voor onze contact gegevens. Je kunt je ook Inschrijven voor de nieuwsbrief van Eigen Kracht voor netwerkpartners. Dan houden we je op de hoogte van ons workshopaanbod voor vrijwilligers en werkzoekenden.

Flyer Eigen Kracht m/v

Klik hier voor de Eigen Kracht flyer.