Eigen Kracht m/v

Marion Vijverberg, coördinator Eigen Kracht   

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Vind je het prettig als iemand je hierbij op weg helpt? Dan is Eigen Kracht m/v iets voor jou! Ook dit jaar staan we weer voor je klaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Eigen Kracht m/v voor jou?
Lees dan hieronder verder en lees hier de flyer van Eigen Kracht m/v.

In onze agenda vind je het actuele aanbod aan trainingen en workshops.

talententraining

Ben je toe aan een volgende stap, maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Meld je dan aan voor de Eigen Kracht Talententraining die binnenkort van start gaat. Kijk voor de precieze data in de agenda op deze site. Tijdens deze training ga je onderzoeken waar je goed in bent, wat je leuk vindt, wat belangrijk voor je is, en wat je graag wilt gaan doen. Lees hier de flyer voor meer informatie. Hier vind je onze contactgegevens om je vraag te stellen. Wil je je direct aanmelden, klik dan hier.

sollicitatietraining of -coaching

Wil je beter beslagen ten ijs komen bij sollicitaties? Ook dan kun je bij Eigen Kracht terecht. Regelmatig organiseren we een sollicitatietraining. Ook kan een loopbaancoach je op weg helpen. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn onder meer: jouw persoonlijke kwaliteiten en wensen ten aanzien van een baan, vacatures zoeken en analyseren, netwerken en informatie inwinnen, het schrijven van een pakkende brief en CV, het oefenen van een elevator pitch en sollicitatiegesprek. Ook kun je kleur- en stijladvies krijgen wat betreft je kleding bij sollicitaties. Klijk in onze agenda of er een training gepland staat of meld je aan voor begeleiding door een coach.

ondernemerschapstraining of - coaching

Overweeg je om voor jezelf te beginnen, als zelfstandig ondernemer, maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt aanpakken? Of zie je op tegen alles wat er bij komt kijken, bij het starten van een eigen onderneming? Maak dan gebruik van de expertise die we in huis hebben op het gebied van ondernemerschap. Een ervaren coach en trainer, met veel kennis en ervaring op het gebied van onderemerschap, gaat graag met je in gesprek en helpt je graag op weg. Neem gerust contact met ons op. Zo af en toe organiseren we een serie workshops over ondernemerschap. In de agenda op deze website vind je ons actuele aanbod.

overzicht trainingen en workshops

Een actueel overzicht van alle trainingen en workshops die momenteel op het programma staan vind je in onze agenda.

maatwerk, individuele begeleiding en/of (loopbaan)coaching

Wil je liever eerst een oriënterend gesprek? Of geef je de voorkeur aan individuele begeleiding of coaching? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. In gesprek met jou bepalen we samen hoe jij je zelf verder kunt ontwikkelen en op welke manier wij je hierbij kunnen ondersteunen. We gaan na wat jij wilt leren en adviseren je vervolgens welke stappen je kunt zetten om jezelf te versterken. Ook helpen we je de weg te vinden naar een passende activiteit, zoals vrijwilligerswerk, taalles, computerles of een vakopleiding. 

Als je daar behoefte aan hebt, kun je ook enkele weken tot maanden (loopbaan)coaching krijgen van een ervaren coach die zijn/haar expertise belangeloos inzet voor deelnemers aan Eigen Kracht m/v. Een coach kan je op weg helpen met jouw vragen over je loopbaan, over solliciteren, over persoonlijke presentatie, over zelfstandig ondernemerschap en/of bij het zetten van een volgende stap in jouw ontwikkeling richting (vrijwilligers)werk, eigen onderneming of opleiding.

interesse?
Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee!

voor vrouwen én mannen
In 2013 en 2014 heeft het Eigen Kracht project bijna 100 vrouwen versterkt en op weg geholpen. Regelmatig kregen we de vraag van mannen waarom er voor hen niet zo'n mooi project is. In overleg met de gemeente Zeist hebben we daarom besloten dat vanaf januari 2015 ook mannen kunnen deelnemen aan Eigen Kracht. Sindsdien noemen we het project Eigen Kracht m/v. In 2015 hebben 45 vrouwen en 15 mannen een stap gezet in hun eigen ontwikkeling door deel te nemen aan Eigen Kracht m/v. En in 2016 waren dat zelfs 80 vrouwen en 25 mannen! Ook dit jaar zijn mannen en vrouwen uit Zeist en omgeving, die zich verder willen ontwikkelen en daarbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, weer van harte welkom. 

oproep aan organisaties
Ken jij vrouwen of mannen voor wie deelname aan Eigen Kracht m/v nuttig kan zijn? Of heeft je organisatie een relevant aanbod van activiteiten, cursussen, werkervaringsplaatsen of vrijwilligerswerk voor de deelnemers aan Eigen Kracht m/v? Laat het ons weten. Klik hier voor onze contact gegevens.

flyer Eigen Kracht m/v

Klik hier voor de Eigen Kracht flyer.