Eigen Kracht m/v

Marion Vijverberg, coördinator Eigen Kracht   

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Vind je het prettig als iemand je hierbij op weg helpt? Dan is Eigen Kracht m/v iets voor jou! Ook dit jaar staan we weer voor je klaar. We organiseren trainingen en workshops en bieden individuele begeleiding en loopbaancoaching aan. Hieronder lees je meer.

In onze agenda vind je het actuele aanbod aan trainingen en workshops. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van ons workshopaanbod, meld je dan aan voor de Eigen Kracht nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ben je vrijwilliger of werkzoekende? Dan kun je je Inschrijven op de nieuwsbrief Eigen Kracht voor geïnteresseerden om op de hoogte te blijven van ons workshopaanbod. Organisaties kunnen zich Inschrijven voor de nieuwsbrief van Eigen Kracht voor netwerkpartners.

Trainingen en workshops

Ben je toe aan een volgende stap, maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Meld je dan aan voor de Eigen Kracht Talententraining die binnenkort van start gaat. Kijk voor de precieze data in de agenda op deze site. Tijdens deze training ga je onderzoeken waar je goed in bent, wat je leuk vindt, wat belangrijk voor je is, en wat je graag wilt gaan doen. Lees hier de flyer voor meer informatie. Hier vind je onze contactgegevens om je vraag te stellen. Wil je je direct aanmelden voor de Talententraining, klik dan hier.

We organiseren ook andere trainingen en workshops. Een actueel overzicht van alle trainingen en workshops die momenteel op het programma staan vind je in onze agenda. Wil je, op vrijwillige basis en in een veilige setting, ervaring opdoen met het geven van een workshop of cursus? Ook dat is mogelijk bij Eigen Kracht! Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Dan maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Personal coaching

Geef je de voorkeur aan individuele begeleiding of coaching? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. In overleg met jou bepalen we samen hoe jij je zelf verder kunt ontwikkelen en op welke manier wij je hierbij kunnen ondersteunen. We gaan na wat jij wilt leren en adviseren je vervolgens welke stappen je kunt zetten om jezelf te versterken. Ook kunnen we je in contact brengen  met één van onze vrijwillige coaches. De coach gaat dan samen met jou aan de slag met jouw loopbaan- of andere levensvragen en/of ondersteunt je bij het solliciteren (bijv. bij het schrijven van een pakkende brief en CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek). Ook kun je kleur- en stijladvies krijgen wat betreft je kleding bij sollicitaties. Interesse? Neem contact met ons op en meld je aan voor een oriënterend gesprek of begeleiding door een coach.

Advies over ondernemerschap

Overweeg je om voor jezelf te beginnen, als zelfstandig ondernemer, maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt aanpakken? Of zie je op tegen alles wat er bij komt kijken, bij het starten van een eigen onderneming? Maak dan gebruik van de expertise die we in huis hebben op het gebied van ondernemerschap. Een ervaren coach en trainer, met veel kennis en ervaring op het gebied van ondernemerschap, gaat graag met je in gesprek en helpt je graag op weg. Neem gerust contact met ons op. Zo af en toe organiseren we een serie workshops over ondernemerschap. In de agenda op deze website vind je ons actuele aanbod.

Interesse?

Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee! Ook kun je je Inschrijven op de nieuwsbrief Eigen Kracht . Dan houden we je op de hoogte van ons workshopaanbod voor vrijwilligers en werkzoekenden.

Voor vrouwen én mannen

In 2013 en 2014 heeft het Eigen Kracht project bijna 100 vrouwen versterkt en op weg geholpen. Regelmatig kregen we de vraag van mannen waarom er voor hen niet zo'n mooi project is. In overleg met de gemeente Zeist hebben we daarom besloten dat vanaf januari 2015 ook mannen kunnen deelnemen aan Eigen Kracht. Sindsdien noemen we het project Eigen Kracht m/v. In 2015 hebben 45 vrouwen en 15 mannen een stap gezet in hun eigen ontwikkeling door deel te nemen aan Eigen Kracht m/v. En in 2016 waren dat zelfs 80 vrouwen en 25 mannen, en in 2017 namen er 104 mensen deel aan Eigen Kracht! Ook dit jaar zijn mannen en vrouwen uit Zeist en omgeving, die zich verder willen ontwikkelen en daarbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, weer van harte welkom. 

Oproep aan organisaties

Ken jij vrouwen of mannen voor wie deelname aan Eigen Kracht m/v nuttig kan zijn? Of heeft je organisatie een relevant aanbod van activiteiten, cursussen, werkervaringsplaatsen of vrijwilligerswerk voor de deelnemers aan Eigen Kracht m/v? Laat het ons weten. Klik hier voor onze contact gegevens. Je kunt je ook Inschrijven voor de nieuwsbrief van Eigen Kracht voor netwerkpartners. Dan houden we je op de hoogte van ons workshopaanbod voor vrijwilligers en werkzoekenden.

Flyer Eigen Kracht m/v

Klik hier voor de Eigen Kracht flyer.