Submenu

School en studie

3047 keer bekeken

Voor jong en oud! Jongeren die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en senioren die met elkaar hun vrije tijd zinvol willen invullen.

Coach4you - ‘t Gilde Zeist 
Kinderen die dat goed kunnen gebruiken een extra steuntje bieden bij de overstap van de basisschool naar de middelbare school. Het gaat niet om huiswerkbegeleiding (hoewel de coach ook wel kan helpen met het huiswerk), maar het gaat er vooral om het kind te helpen zijn/haar plaats op die grote nieuwe school te vinden. Doelgroep: jongeren van 12 tot 14 jaar.

 

 

Huiswerkbegeleiding - MeanderOmnium De Koppeling, Zeist-West
Elke woensdag 15.30-17.00 uur wordt in De Koppeling in De Clomp huiswerkbegeleiding geboden door MeanderOmnium aan kinderen in een klein groepje.

contact
Halima Aarab
06 34333800
h.aarab@meanderomnium.nl

 

 

Huiswerkbegeleiding Lindenhuis - Kerk en Samenleving, Staatsliedenkwartier
Elke woensdagmiddag van 14.15-17.15 uur kunnen basisschoolleerlingen van groep 4 t/m 8 en middelbare scholieren van de brugklas huiswerkbegeleiding krijgen in het Lindenhuis, Cort van der Lindenlaan 1. 
Vooraf aanmelden is noodzakelijk.
Kosten: €0,50 per keer.

contact
Marian van Giezen
06 51977912
lindenhuis@kerkensamenleving.nl
Telefonisch afmelden
030 6963801
(woensdag 14.00-14.15 uur)

 

 

Support4You - ‘t Gilde Zeist
Support4You ondersteunt leerlingen die op de middelbare school dreigen uit te vallen, d.m.v. wekelijkse coachingsgesprekken. De mentor of zorgcoördinator van de school draagt de leerlingen aan, en in samenspraak met de ouders worden doelen vastgesteld waaraan gewerkt gaat worden.

contact
Lex Krosse (tijdelijk)
06 31995748
support4you@gildezeist.nl
gildezeist.nl

 

 

POWER
POWER Veerkracht op Leeftijd is een initiatief voor én door senioren die elkaar willen inspireren om het ouder worden op een positieve manier te beleven. Door workshops komen senioren met andere ouderen in contact en werken ze aan de kunst van het ouder worden. En wie wil, ontmoet elkaar daarna in één van de POWER-kringen in Zeist.
 

 

Huiswerkbegeleiding - MeanderOmnium Binnenbos, Zeist-Oost
Elke dinsdag van 15.00-16.30 uur  voor kinderen van groep 5 t/m 8 in een klein groepje.

contact
Sera Willemsen
06 40249981
s.willemsen@meanderomnium.nl

 

 

Afbeeldingen

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen