NioZeist

07-09-2021
238 keer bekeken

Het Netwerk Informele Ondersteuning Zeist komt met het brede netwerk een aantal keer per jaar samen. Op 14 september is er weer een netwerkbijeenkomst.

Het Netwerk Informele Ondersteuning Zeist komt met het brede netwerk een aantal keer per jaar samen. Organisaties die informele ondersteuning bieden aan inwoners van Zeist wisselen kennis en informatie uit en bespreken gemeenschappelijke thema's en ambities. Op 14 september is er weer een netwerkbijeenkomst. We bespreken dan met elkaar of en hoe we een gezamenlijke wervingscampagne willen starten om nieuwe vrijwilligers voor informele ondersteuning te werven. Ook komen we terug op de ambitie om gezamenlijk tot één vindplaats te komen voor informele ondersteuning, waar inwoners van Zeist met een hulpvraag laagdrempelig geholpen worden door vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden voor deze bijeenkomst.  

Afbeeldingen

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen