Nationale Vrijwilligersprijzen 2022: stuur je vlog in en maak kans op 15.000 euro!

12-01-2022
214 keer bekeken

Naast de Zeister Vrijwilligersprijzen, die wij als Vrijwilligerscentrale Zeist elk jaar organiseren, zijn er ook landelijke vrijwilligersprijzen met dit jaar 'Trots op je team' als thema. Vrijwilligersorganisaties met trotse teams kunnen zich hiervoor aanmelden tot 1 maart!

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent, iedereen die meedoet dingt mee naar de hoofdprijs van 15.000 euro. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Waar is jouw vrijwilligersteam trots op? Doe mee door vóór 1 maart a.s. een korte vlog in te sturen via vrijwilligersprijzen.nl

Door mee te doen maak je niet alleen kans op een mooie geldprijs, ook draag je bij aan de waardering en bewustwording over het belang van vrijwilligerswerk.

In dit artikel in de nieuwsbode en op de website vrijwilligersprijzen.nl vind je meer informatie en kun je je vlog uploaden.

Da Nationale Vrijwilligersprijs 2022 kan uitgereikt worden dankzij het Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Sport (VWS) en De Nationale Postcode Loterij.

Afbeeldingen

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen