Wat wordt jouw NLdoet activiteit op 11 & 12 maart?

24-01-2022
270 keer bekeken

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet!

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen.

Voor Vrijwilligers
Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek en leuke activiteit op de website en meld je aan. Je kunt natuurlijk ook als gezin of vriendengroep meedoen. Hoe gezellig is dat, een paar uurtjes met z'n allen de handen uit de mouwen!?

Voor organisaties
NLdoet is voor organisaties een mooie kans om een klus geklaard te zien worden én om nieuwe vrijwilligers kennis te laten maken met jouw organisatie. Heeft jouw organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan aan op de website van NLdoet en doe mee! 

Heb je geld nodig voor de klus die je hebt aangemeld? Tot 31 januari 2022 is het mogelijk een financiële bijdrage aan te vragen bij het Oranje Fonds voor een NLdoet activiteit. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Voor het budget geldt op=op, dus wees er snel bij. Hier lees je meer over de voorwaarden.

Afbeeldingen

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen