Weer een tegel erbij in de Walk of fame Zeister Vrijwilligersprijzen

25-02-2022
691 keer bekeken

Afgelopen donderdag was het zover: vrijwilliger van het jaar 2021 Jolanda Eenhoorn mocht samen met wethouder Marcel Fluitman ‘haar’ tegel leggen in de Walk of Fame. Ook zoon Martijn en vrijwilliger Theo waren van de partij. Het is de vierde tegel op rij in de Walk of Fame. (Foto: Mel Boas)

De uitreiking van de vrijwilliger van het jaar is onderdeel van de Zeister Vrijwilligersprijzen die ieder jaar door de Vrijwilligerscentrale Zeist, de Van Tellingen- Pul Stichting en het Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn worden georganiseerd om vrijwilligers een blijk van waardering te geven voor de passie en toewijding die zij tonen. 

Vrijwilliger Jolanda Eenhoorn is al ruim 9 jaar actief bij de Kringloop Zeist. Zij runt de speelgoed afdeling met veel liefde en plezier. Zij is echt een baken in de soms hectische sorteerhal. Martine in `t Veld, vrijwilligerscoördinator bij de Kringloop: “Aan de hand van Jolanda zien we kwetsbare mensen opbloeien en hun plekje vinden binnen de organisatie. Het hele jaar door verzamelt, sorteert en bewaart zij en haar team de kerstspulletjes, zodat Kringloop Zeist ieder jaar weer een unieke en uitgebreide kerstmarkt kan inrichten. Jolanda is hét voorbeeld waar Kringloop Zeist voor staat, niet alleen voor duurzaamheid, maar vooral ook voor de mens!”

Naast de individuele prijs waren er afgelopen jaar drie groepsprijzen te verdelen. Bij de groepsprijzen, die bestaan uit een prijs van 2.000 euro, ging de prijs binnen de categorie ‘Cultuur’ naar het Stichts Muziektheater Vereniging Polyhymnia. In de categorie  ‘Maatschappelijk’ won de Algemene Seniorenvereniging Zeist en in de categorie ‘Zorg & Welzijn’ gingen de meeste stemmen naar de 75+ Huisbezoekproject.

Afbeeldingen

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen