Terugblik webinar 'Hoe maak je jouw organisatie aantrekkelijk voor nieuwe vrijwilligers?'

08-06-2022
587 keer bekeken

Op 31 mei hebben we als Vrijwilligerscentrale Zeist, samen met vijf andere vrijwilligerscentrales uit de regio Utrecht, een webinar georganiseerd voor organisaties die met vrijwilligers werken. Was je er niet bij? Je kunt nu de opname terugkijken.

Inhoud
In deze interactieve online bijeenkomst reflecteerden we kritisch op de cultuur binnen de eigen organisatie en kregen deelnemers inzicht in de veranderingen die mogelijk nodig zijn. Ook deelden we geleerde lessen over wat voor vrijwilligers belangrijk is om zich voor een organisatie in te (blijven) zetten. We sloten af met tips voor in de praktijk. 

Sprekers
Vanuit de studio bij VanSelfie in Utrecht werd de livestream verzorgd. Natalja Macnack leidde de sessie als dagvoorzitter in goed banen. De drie gastsprekers, Jacquelien Willemse (Vereniging NOV), Stephanie Koolen-Maas (Erasmus Universtiteit) en Mandy Leijen (VrijwilligersHuis Nieuwegein) leverden een inhoudelijke bijdrage. Deelnemers werden door middel van diverse vragen actief bij de uitzending betrokken.

Terugblik en opname
We kijken terug op een geslaagd webinar met interessante bijdragen, nieuwe inzichten en concrete tips waar organisaties direct mee aan de slag kunnen. De opname van het webinar is via deze link terug te kijken.

Enkele reacties van deelnemers:

"Aantrekkelijke presentaties, vlot verloop van het geheel. Inhoudelijk relevant, voldeed aan de gewekte verwachtingen."

"Boeiend gegeven, goed ingedeeld met verschillende sprekers en onderwerpen. Goede tips!"

"Afwisselend. Duidelijk. inspirerend"

"Een heel informatieve webinar. Leuke presentatie. Degene die alles aan elkaar praatte was enthousiast en fijn om naar te luisteren. De drie sprekers waren alle drie erg goed. Er zat een mooie opbouw in."

Afbeeldingen

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen