Maak er werk van! Laat je inspireren op de Vrijwilligersmarkt

10-08-2023
773 keer bekeken

Wil je graag iets doen voor een ander maar weet je nog niet precies wat? Kom dan zaterdag 16 september naar de vrijwilligersmarkt.

Tijdens deze bijzondere markt zijn verschillende vrijwilligersorganisaties uit Zeist en omgeving aanwezig om te laten zien wat ze doen om de wereld een beetje beter te maken. Het is een mooie kans om vrijblijvend kennis te maken met een grote diversiteit aan vrijwilligerswerk en om te ontdekken waar jij graag je tijd en energie in wil steken. 

Of je nu geïnteresseerd bent in het helpen van ouderen, het begeleiden van jongeren, het beschermen van natuur en milieu of het bevorderen van kunst en cultuur, er is voor ieder wat wils. Je kunt in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de vrijwilligersorganisaties, vragen stellen en ontdekken welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past.

Daarnaast biedt de Vrijwilligersmarkt ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid zodat je kunt genieten van een leuk dagje uit. Neem gerust vrienden, kennissen of de buren mee. Iedereen is welkom! ­čśŐ

Kom je langs op zaterdag 16 september tussen 13.00 en 16.00 uur in het gemeentehuis en het Walkartpark in Zeist? We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten!

Sabine, Marion, Carolien, Silke
Team Vrijwilligerscentrale Zeist


Afbeeldingen

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen