vacaturebank - voor organisaties

onze werkwijze
Hoe werken wij? Maatschappelijke organisaties kunnen, na aanmelding, vacatures plaatsen in onze digitale vacaturebank. Als een vrijwilliger belangstelling heeft voor die vacature kunnen zij contact opnemen met de organisatie. De contactgegevens staan bij de vacatures vermeld.
Daarnaast kunnen organisaties ook zoeken naar vrijwilligers op grond van (anonieme) profielen.

onze criteria

  • wij schrijven alleen maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen zonder winstoogmerk in. Bedrijven komen niet in aanmerking.
  • het vrijwilligerswerk vindt plaats in de gemeente Zeist. Vacatures uit aangrenzende gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, de Bilt en Soest worden geplaatst als ze een aanvulling vormen op de vacaturebank.
  • het betreft geen schoonmaakwerk (kan eventueel alleen als onderdeel van een functie) of ander werk dat algemeen gezien wordt als betaald werk.
  • wij bemiddelen bij de vacaturebank niet tussen particulieren. Hiervoor verwijzen wij door naar 'Vrijwilliger Thuis', contactpersoon Jessica Willems, telefoonnummer 030 – 2677786.

contactpersonen
Een organisatie kan een of meerdere contactpersonen opgeven. Bij elke vacature kan gekozen worden voor de contactpersoon waar wij de vrijwilligers naar toe verwijzen. Bij de vacature staat het emailadres van de contactpersoon zodat zij direct contact kunnen opnemen.

inloggegevens
Voor ten minste een van de contactpersonen van de organisatie wordt een account (gebruikersnaam en wachtwoord) aangemaakt. Hiermee is het mogelijk vacatures te plaatsen en aan te passen. Bij voorkeur houden wij het aantal accounts per organisatie beperkt. Maar in sommige gevallen kan het handig zijn om met meerdere accounts te werken. Neem in dat geval contact op voor overleg. Wij denken graag mee!  

onze regels voor maatjes vacatures

Er zijn in Zeist heel veel organisaties die opzoek zijn naar maatjes. Als we alle losse vacatures in onze vacaturebank zouden toevoegen is er door de bomen het bos niet meer te zien. Daarom hebben wij een aantal jaar geleden een paar regels opgesteld voor deze vacatures:

  • Iedere organisatie mag één vacature voor maatjes plaatsen op de vacaturebank.
  • Werkt u bij een grote organisatie met meerdere locaties, kan het nodig zijn meerdere maatjes vacatures te plaatsen (doe dit altijd even in overleg met ons).
  • Maak bij voorkeur één algemene vacature waarin u aangeeft maatjes te zoeken voor uw organisatie. Bekijk hier een voorbeeld.
  • Wilt u toch meerdere maatjes specifiek benoemen? Zoals voor mevrouw X een wandelmaatje en voor meneer Y een bezoekvrijwilliger? Dat kan, maar voeg dan alle voorbeelden ook in die éne vacature. Zoals bij deze vacature.
  • Als u toch meerdere maatjes vacatures plaatst zullen we contact met u opnemen en u vragen het tot één vacature samen te voegen.
  • Op die manier houden we met elkaar het systeem overzichtelijk en ‘schoon’.