vacaturebank - voor organisaties

onze werkwijze
Hoe werken wij? Maatschappelijke organisaties kunnen, na aanmelding, vacatures plaatsen in onze digitale vacaturebank. Als een vrijwilliger belangstelling heeft voor die vacature, dan zorgen wij dat hij/zij de contactgegevens krijgt van de organisatie. De vrijwilliger neemt zelf contact op met de organisatie om eventuele vragen te stellen, of om een afspraak te maken voor een kennismaking.
Daarnaast kunnen organisaties ook zoeken naar vrijwilligers op grond van (anonieme) profielen (zie vrijwilligers zoeken). Wij informeren de vrijwilligers en ook in dit geval kunnen zij zelf contact opnemen.

onze criteria

  • wij schrijven alleen maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen zonder winstoogmerk in. Bedrijven komen niet in aanmerking
  • wij bemiddelen bij de vacaturebank niet tussen particulieren. Hiervoor verwijzen wij door naar 'Vrijwilliger Thuis', contactpersoon Annelike de Ronde, telefoonnummer 030 – 2677786

contactpersonen
Een organisatie kan een of meerdere contactpersonen opgeven. Bij elke vacature kan gekozen worden voor de contactpersoon waar wij de vrijwilligers naar toe verwijzen.
Veel vrijwilligers leggen bij voorkeur contact via de telefoon. Zorg er daarom voor dat de contactpersonen ook telefonisch goed bereikbaar zijn!

inloggegevens
Voor ten minste een van de contactpersonen van de organisatie wordt een account (gebruikersnaam en wachtwoord) aangemaakt. Hiermee is het mogelijk vacatures te plaatsen en aan te passen. Bij voorkeur houden wij het aantal accounts per organisatie beperkt. Maar in sommige gevallen kan het handig zijn om met meerdere accounts te werken. Neem in dat geval contact op voor overleg. Wij denken graag mee!