vacaturebank - voor vrijwilligers

Welkom bij de vacaturebank van Vrijwilligerscentrale Zeist!

Wij geloven in de kracht van vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk geeft voor de één voldoening, de ander doet het om nieuwe vaardigheden op te doen en voor de derde is het opdoen van sociale contacten de reden. Kortom, iedereen haalt iets anders uit vrijwilligerswerk, wat is jou motivatie? 

vrijwilligerswerk zoeken
De Vrijwilligerscentrale Zeist beheert een digitale vacaturebank. Met zo`n 300 vacatures zit er altijd iets voor je bij!  Je kunt online zoeken naar vrijwilligerswerk dat bij je past. Of je kan een afspraak met ons maken, dan helpen we je graag verder. Bel of mail dan naar: telefoon: 030 26 777 86
e-mailadres: [email protected]

werkwijze digitale vacaturebank
Via onze digitale vacaturebank kun je opzoek gaan naar een geschikte vacature. Vind je iets dat je aanspreekt, dan staat bij de vacature de contactpersoon en het e-mailadres. Je kunt nu zelf contact opnemen. Daarnaast kun je er voor kiezen (als je een account hebt en bent ingelogd) om direct een bericht te sturen naar de organisatie. Als laatste kun je aangeven dat de organisaties jou kunnen vinden op grond van een (anoniem) profiel.